ΤΟΠΙΚΑ

Πυρά Γ. Γρηγορίου κατά Κ. Γαργάλα

πυρά-γ-γρηγορίου-κατά-κ-γαργάλα-596889

Σχόλιο του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου, Κώστα Γαργάλα, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με το οποίο άφηνε αιχμές για τον κλάδο της εστίασης που δεν αντέδρασε για τις διακοπές στην υδροδότηση, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών, μπαρ, αναψυκτηρίων και εστίασης Μαγνησίας, Γιάννη Γρηγορίου.

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγορίου «ο κ. Γαργάλας υποστηρίζει ότι ως εκπρόσωπος των καταστημάτων εστίασης δεν έλαβα θέση επί των όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με τις συνεχείς διακοπές νερού στο Βόλο. Στο προκείμενο, είχα ως όφειλα συνεχείς επαφές με καταστηματάρχες εστίασης για να διαπιστώσω τυχόν προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να επικοινωνήσω στην συνέχεια, εάν χρειαζόταν, με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Οφείλω να πω, λοιπόν, πως από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, μόνο δύο τρεις επιχειρήσεις μας αντιμετώπισαν πρόβλημα με την υδροδότηση. Φυσικά ο αριθμός αυτός είναι ελάχιστος και δεν απηχεί το κλίμα τρομοκρατίας που επιχείρησε να περάσει με το σχόλιό του ο κ. Γαργάλας.

Ο κ. Γαργάλας, που τόσο φαίνεται να κόπτεται για κάποιες μέρες δυσχέρειας που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις, ας μας πει ποια είναι η θέση του για το συνολικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μαγαζιά. Ο ίδιος τάσσεται υπέρ και έχει πολιτικούς πάτρωνες τους εκπροσώπους μίας κυβέρνησης η οποία αποδείχτηκε εχθρός της επιχειρηματικότητας, έχει βάλει στόχο την εξόντωση κάθε πρωτοβουλίας και ανάπτυξης που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και εν τέλει ετοιμάζεται να φέρει το 4ο μνημόνιο στη χώρα.

Ας μας πει όχι μόνο ποια είναι η θέση του για όλα τα παραπάνω και τι έχει κάνει για να τα εμποδίσει, αλλά και σε τι αποσκοπεί αυτή η αναίτια επίθεση στο πρόσωπό μου και η διασπορά δήθεν τυχαίων ερωτηματικών, που σκοπό έχει, κατά την άποψή μου, να δημιουργήσει μόνο προβλήματα στον κλάδο μας και να διασύρει τους συναδέλφους μου, που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα επιβίωσης πολεμώντας με θηρία. Γι αυτό, κοιτάξτε πρώτα τα χάλια σας γιατί του χρόνου αντί να λέμε το νερό… νεράκι, θα λέμε το ψωμί… ψωμάκι, γιατί ο κόσμος δεν θα έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε λεφτά για να ζήσει…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου