ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός νυμφώνος 286 νήπια του Βόλου…

εκτός-νυμφώνος-286-νήπια-του-βόλου-504071

Συνολικά 286 νήπια και προνήπια θα μείνουν φέτος εκτός… νυμφώνος όσον αφορά στη φοίτησή τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου, παρά την επιθυμία των γονιών τους να εγγράψουν τα παιδιά τους σε έναν από τους έντεκα συνολικά παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού του Κέντρου Παιδιού του Δήμου Βόλου.
Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος οι επανεγγραφές και οι νέες εγγραφές ξεπερνούν το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει ο Οργανισμός του Κέντρου Παιδιού του Δήμου Βόλου, που σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και δημοτικό σύμβουλο Βόλου κ. Παντελή Πελεκάνο ανέρχεται σε 1.017 παιδιά. Με δεδομένο ότι οι αιτήσεις για επανεγγραφές έφτασαν σε 624 και οι αιτήσεις για νέες εγγραφές σε 679, προκύπτει ότι οι αιτήσεις για φοίτηση ανήλθαν σε 1.303, με αποτέλεσμα 286 να μένουν… εκτός. Θα δώσουμε προτεραιότητα, είπε ο κ. Πελεκάνος, να μπουν τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των δημοτικών υπαλλήλων, τα νήπια των οποίων ήδη φοιτούν τα αδέλφιά τους σε κάποιο παιδικό σταθμό του Δήμου κ.ο.κ
Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Οργανισμού του Κέντρου Παιδιού, οι γονείς των οποίων τα παιδιά θα φοιτήσουν από τη νέα σχολική χρονιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, θα έχουν ειδοποιηθεί μέχρι τις 23 Ιουλίου, ενώ τα μαθήματα για το νέο εκπαιδευτικό έτος ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο λειτουργίας του Οργανισμού Κέντρου Παιδιού του Δήμου Βόλου λειτουργούν οι παρακάτω παιδικοί σταθμοί:
Αρίων, Γιάννη Δήμου, παιδικός Νέας Δημητριάδος, Χρυσοχοΐδη, Ιάσων, Τούλας Βέργου στην περιοχή του Αναύρου, Αγίου Ανδρέα, Παλαιών, Νεαπόλεως, Αλυκών και Μεταμορφώσεως.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου