ΤΟΠΙΚΑ

Εσπερίδα για την ΑΟΖ με ομιλητή τον Νίκο Λυγερό στο Βόλο

εσπερίδα-για-την-αοζ-με-ομιλητή-τον-νίκ-600330

Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή το Νίκο Λυγερό διοργανώνουν ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, το Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 06.00 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ. Καρτάλη – Ανθίμου Γαζή).

Στο πρώτο μέρος της εσπερίδας θα αναπτυχθεί το θέμα «Ζεόλιθος: Πλούτος για τη χώρα, καινοτομία στη Γεωπονική Επιστήμη» με ομιλητές, την Ανθούλα Δημήρκου και τον Νίκο Λυγερό. Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Λυγερός θα μιλήσει για την «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Ελλάδος».

Ο Νίκος Λυγερός είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και καθηγητής Γεωστρατηγικής, Τοποστρατηγικής και Χρονοστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Η Ανθούλα Δημήρκου είναι Διευθύντρια του εργαστηρίου Εδαφολογίας του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γ εωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Σύγχρονα Συστήματα Αγροτικής Παραγωγής στο Μεσογειακό Χώρο με Έμφαση στην Αειφορική Παραγωγή και τη Χρησιμοποίηση Νέων Τεχνολογιών» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου