ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Βόλο

εθελοντική-αιμοδοσία-στο-βόλο-600650

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» σε συνεργασία με το σύλλογο εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας έχει προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 από 9.00 μέχρι 13.00 στον προαύλιο χώρο της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας και καλούν όλους τους αιμοδότες και τους φίλους τους να πάνε να αιμοδοτήσουν γιατί όλοι μπορούν να προσφέρουν αγάπη στον συνάνθρωπο, δώρο ανεκτίμητης αξίας που δεν θα κοστίσει τίποτα αλλά θα δώσει ζωή.

Όπως αναφέρεται από το Σύλλογο «οι ανάγκες είναι μεγάλες στο Νοσοκομείο Βόλου μετά τις γιορτές και με την έξαρση των ιώσεων. Δεν πρέπει να ακυρώνονται χειρουργεία ή να μην έχουν για μετάγγιση τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία, ας είναι περισσή η προσφορά μας για να αποδείξουμε σε όλους, ότι εμείς πάνω από όλους και όλα, δεν χάνουμε το πρωταρχικό στοιχείο που μας διακρίνει σαν Έλληνες να είμαστε Ανθρωποι».

Επίσης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο Βόλου ο σύλλογος θα κάνει την κοπή της πίτας του με την συμμετοχή της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας Αγριάς υπό την διεύθυνση κ. Βλάση Μαστρογιάννη και με βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου