ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ναό Αγ. Αθανασίου Αν. Λεχωνίων ο Μητροπολίτης Σμύρνης

στο-ναό-αγ-αθανασίου-αν-λεχωνίων-ο-μητ-601629

Την μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, τιμά η Εκκλησία μας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν, επίσης:

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου

Την παραμονή της εορτής, στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Ανηλίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Καλαμακίου Πηλίου

Την παραμονή της εορτής, στις 5μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Δράκειας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου