ΤΟΠΙΚΑ

Πετυχημένη η 18η γιορτή βιβλίου

πετυχημένη-η-18η-γιορτή-βιβλίου-851206

Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του βιβλίου υπολογίζεται ότι διάβηκαν φέτος τις πύλες της  18ης  Γιορτής Βιβλίου, που ολοκληρώθηκε χθες πανηγυρικά, συλλέγοντας πολύ ελπιδοφόρα στοιχεία στο πεδίο του φετινού απολογισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι διοργανωτές, οι επισκέπτες του θεσμού αυξάνονται διαρκώς, αποδεικνύοντας στην πράξη τη θερμή ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού. Η φετινή 18η Γιορτή Βιβλίου που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών-Χαρτοπωλών και Εκδοτών Νομού Μαγνησίας με τη συνεργασία της ΝΑΜ, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, του Δήμου Βόλου και χορηγό επικοινωνίας τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», αποτέλεσε σημείο συνάντησης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, γηγενείς, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, κατοίκους διαφόρων περιοχών της Θεσσαλίας αλλά και ευρύτερα, προς μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών.
Διατυπώνοντας τις σκέψεις του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοπωλών, Χαρτοπωλών και Εκδοτών Ν. Μαγνησίας κ. Απόστολος Βασιλειάς, υπογραμμίζει ότι «είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κοινού και εκτιμούμε ότι η φετινή διοργάνωση, την οποία αγκάλιασε με πολλή θέρμη ο κόσμος, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του θεσμού, ο οποίος συνεχίζει εμφανώς ανανεωμένος την πορεία του». Η διαπίστωση των διοργανωτών ότι η μεγάλη επισκεψιμότητα είναι ενδεικτική της αγάπης του κόσμου για το βιβλίο και την γιορτή-θεσμό που το αναδεικνύει, αποτελεί το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο για τη συνέχισή του.
Στο σημείο αυτό ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών-Εκδοτών Νομού Μαγνησίας διατυπώνει θερμές ευχαριστίες «στην ΝΑΜ και προσωπικά τον νομάρχη κ. Παπατόλια, το δήμαρχο της πόλης κ. Βούλγαρη, τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης, όπως την Τεχνική Υπηρεσία, το Δημοτικό Ράδιο, το Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας που συμμετείχε με δικό του περίπτερο, το Επιμελητήριο Μαγνησίας που υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου Βιβλιοπωλών, το ΕΚΕΒΙ, τους φίλους της Μονάδας Αλτσχάϊμερ, που συμμετείχαν για πρώτη χρονιά, τις «Ασπρες Πεταλούδες», τον ΟΛΒ καθώς και το Λιμενικό με την διακριτική του παρουσία, για την βοήθεια που προσέφερε όταν χρειάστηκε και φυσικά την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» για την κάλυψη και προβολή του θεσμού».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου