ΤΟΠΙΚΑ

Η Δημοτική Αρχή Βόλου για αναφορές της Κ. Παπανάτσιου στον Αχ. Μπέο

η-δημοτική-αρχή-βόλου-για-αναφορές-της-608659

Από τη Δημοτική Αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σε απάντηση αναφορών που έκανε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Υφυπουργός Οικονομίας και βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, για τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο: «Στην πόλη της ανεργίας, όπου η φτώχεια και η εξαθλίωση ευρύτατων ομάδων πληθυσμού καθημερινά αυξάνουν, χάρις και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μια εκπρόσωπός της, η Κατερίνα Παπανάτσιου, συνεπικουρούμενη από τον τοπικό κομματικό κομισάριο, θεώρησαν χρήσιμο να επιτεθούν στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχό μας, Αχιλλέα Μπέο.

Μετρώντας ημέρες παραμονής στα μεγαλεία της εξουσίας, που απέσπασαν με δόλο και απάτη, κοροϊδεύοντας με τον πιο αισχρό τρόπο τον ελληνικό λαό, επιχειρούν και πάλι να συσκοτίσουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίσουν μια κοινωνία, που πλέον ζαλισμένη απορεί μέχρι που μπορεί να φτάσει η πολιτική αλητεία, το θράσος και η αναίδεια που τους διακρίνουν.

Καμία δικαστική απόφαση δεν έχει προκαλέσει την έκπτωση του Αχιλλέα Μπέου από το αξίωμα του Δημάρχου, που ούτως ή άλλως παραμένει ΔΗΜΑΡΧΟΣ στη συνείδηση και την καρδιά των πολιτών. Ο Αχιλλέας Μπέος έχει τεθεί σε προσωρινή αργία, εξ αιτίας της πραξικοπηματικής ενέργειας ενός από τα πιο φαύλα και παλαιοκομματικά στελέχη τους, που «πέρασε» ξημερώματα μια φωτογραφική διάταξη – (ν)τροπολογία στη Βουλή και μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο.

Οι Δήμαρχοι εκλέγονται μέσα από γνήσιες δημοκρατικές διαδικασίες και η νομιμοποίησή τους γίνεται από την κοινωνία και όχι από τις επιθυμίες και τους πόθους του κάθε κομματόσκυλου και πολιτικού απατεώνα. Θα το διαπιστώσουν αυτό το 2019, εάν βεβαίως υπάρχουν ακόμα, έστω και σαν απόκομμα. Όμως ανεξαρτήτως από το αν φθάσουν μέχρι εκεί ή όχι, πρέπει να γνωρίζουν ότι στη συνείδηση του κόσμου έχουν «τελειώσει» και αν έχουν λίγη τσίπ(ρ)α θα πρέπει να σιωπούν και όχι να προκαλούν.

Ας περιοριστούν, τουλάχιστον, στο να απομυζούν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού, για να ζουν καλά αυτοί και οι διάφοροι κομματικοί κοπρίτες, που κατά εκατοντάδες διορίζονται από τα παράθυρα. Οσο προλαβαίνουν. Γιατί σύντομα θα έχουν την ίδια, ίσως και χειρότερη, τύχη από ότι τα ζόμπι του ΠΑΣΟΚ, που προσχώρησαν στο χώρο τους, φέρνοντας μαζί τους ό,τι πιο αναχρονιστικό, φαύλο και αηδιαστικό φαινόμενο παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία.

ΥΓ: Περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τη σύνθεση του νέου θιάσου που ανακοίνωσαν ότι θα εμφανίσουν ως νέα δημοτική ομάδα! Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτεροι από τα γραφικά cartoons που μας διασκέδαζαν μέχρι σήμερα…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου