ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Προσωπικού Λιμενικών

βολιώτης-ο-πρόεδρος-της-πανελλήνιας-ε-619253

Σημαντική επιτυχία κατέγραψε ο Βολιώτης πρόεδρος των λιμενικών της Κεντρικής Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κυράνης, ο οποίος αναδείχτηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Ο Κυράνης Κωνσταντίνος, τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει σημαντική δραστηριότητα στον συνδικαλισμό του Λιμενικού Σώματος, και όχι μόνο.

Από το 2007 εκλέγεται στο τοπικό σωματείο της Κεντρικής Ελλάδος, στο οποίο και κατέχει τη θέση του Προέδρου από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Από το 2011 εκλέγεται και στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., και όλα αυτά τα χρόνια η δράση του είναι εξελικτική. Αποτέλεσμα αυτής, είναι η ανάληψη της θέσης του Προέδρου.

Παράλληλη είναι και η δράση του στα συνδικαλιστικά του Βόλου, καθώς εδώ και 4 χρόνια αποτελεί μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στον Ν. Μαγνησίας, ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη για εμένα να εκπροσωπώ ως Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ 7.500 στελέχη του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που, τόσο ο αγώνας των συναδέλφων μου στο Αιγαίο, με την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης σώζοντας συνανθρώπους μας, όσο και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, και μας έχουν οδηγήσει σε επίπεδα φτώχειας, απαιτεί διαρκή εγρήγορση, στοχευόμενες κινήσεις και, πάνω από όλα, σοβαρότητα σε κάθε δράση, σε κάθε δήλωση, και σε κάθε ενεργεία που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος Κυράνης είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία του συνδικαλισμού της ΠΟΕΠΛΣ ο οποίος προέρχεται από την επαρχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου