ΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχίες Βολιωτών στις εκλογές του ΟΕΕ

επιτυχίες-βολιωτών-στις-εκλογές-του-ο-622504

Βολιώτες θριάμβευσαν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ο προϊστάμενος της Εφορίας Βόλου Δημήτρης Αποστολάκος ήρθε πρώτος σε ψήφους (1.393) στο 3ο Εκλογικό Τμήμα (Υπόλοιπης Επικρατείας) με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενων (ΔΗΚΙΟ-Σ), που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, και εκλέγεται στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Επίσης, ο Γεώργιος Χρηστάκης ήρθε τέταρτος σε ψήφους της ΔΗΚΙΟ-Σ (1.230) και εκλέγεται στη ΣτΑ. Ο κ. Χρηστάκης, όπως είναι γνωστό, ήρθε πρώτος σε ψήφους πανθεσσαλικά (300 ) για τις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης του 7ου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η νέα εφταμελής Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος θα συγκροτηθεί σε Σώμα τον Ιανουάριο μετά από πρόσκλησή του. Από το Βόλο εξελέγησαν στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων και η Φρόσω Καραγιάννη, η οποία στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περιφέρειας Αττικής) συγκέντρωσε 1.907 ψήφους, επίσης με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΚΙΟ-Σ, και ήρθε δεύτερη στην προτίμηση των εκλογέων.

Ανάμεσα στους εκλεγέντες στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Μαγνησίας Αριστείδης Παπανδρέου, ο οποίος ήρθε τέταρτος σε ψήφους (89) στο 1ο εκλογικό διαμέρισμα (Περιφέρειας Αττικής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου