Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων που εξαπατούσε πράκτορες ΠΡΟΠΟ

Τελευταία ενημέρωση: 2016-12-17, 20:31:59
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων που εξαπατούσε πράκτορες ΠΡΟΠΟ

 Κύκλωμα απάτης με δράστες δύο Ρουμάνους, εξαρθρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Βόλο από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Οι δύο  Ρουμάνοι ηλικίας 47 και 42 χρόνων αντίστοιχα, με τη μέθοδο της απασχόλησης το τελευταίο διάστημα είχαν εξαπατήσει πέντε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, δύο στη Μαγνησία, Αλμυρό και Νέα Ιωνία και άλλα τρία στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και  ένα  φαρμακείο στον Αλμυρό. Οι δύο αλλοδαποί δράστες έμπαιναν μέσα στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, δήθεν για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν έφτανε η ώρα να πληρώσουν, έβγαζαν αρχικά 50ευρο για να παίξουν πέντε ευρώ και μέχρι ο ταμίας να τους δώσει πίσω τα ρέστα, αποσπώντας του την προσοχή, έπαιρναν πίσω το 50ευρο αλλά και τα υπόλοιπα 45 ευρώ .

Το ίδιο κόλπο το δοκίμασαν εκτός από τα δύο πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στον Αλμυρό και τη Νέα Ιωνία  το δοκίμασαν και σε ένα φαρμακείο στον Αλμυρό σε διάστημα περίπου 20 ημερών.

Χθες οι δύο Ρουμάνοι, επέστρεψαν στον Αλμυρό, προκειμένου να συνεχίσουν τη δράση τους και σε άλλα καταστήματα της περιοχής πιάστηκαν όμως στη «φάκα». Η υπάλληλος του φαρμακείου που είχε πέσει «θύμα» της απάτης του, τους εντόπισε στην πόλη και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού μετέβησαν στο σημείο που τους υποδείχτηκε και τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο διά της απασχόλησης οι δύο αλλοδαποί δράστες είχαν εξαπατήσει ακόμη έναν πράκτορα ΠΡΟΠΟ στις Σέρρες και δύο συναδέλφους του στο Κιλκίς.

Στους δύο Ρουμάνους οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες ενώ προανάκριση για τη δράση τους διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=