ΤΟΠΙΚΑ

Τα χόρτα κοντεύουν να το κρύψουν!

τα-χόρτα-κοντεύουν-να-το-κρύψουν-442453

Περικυκλωμένο από ξερά χόρτα που έχουν σχεδόν φτάσει το ένα μέτρο είναι το πάρκο του Αγίου Στεφάνου στις Αλυκές. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι, αφού όπως χαρακτηριστικά λένε σε λίγο καιρό από τα χόρτα δεν θα μπορούν τα παιδάκια να περνάνε να μπούνε στην παιδική χαρά να παίξουν.
 
Πιο συγκεκριμένα κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν πως εδώ και αρκετό καιρό τα χόρτα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου και ειδικά στο πάρκο που υπάρχει στο σημείο έχουν σχεδόν φτάσει το ένα μέτρο, με αποτέλεσμα να είναι δύσβατο αλλά και επικίνδυνο καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τι κρύβεται ή μπορεί να πεταχτεί μέσα από τα χόρτα.
 
«Είναι έτσι τα χόρτα ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε. Είναι τραγική η εικόνα αυτή. Εδώ ερχόμαστε και φέρνουμε τα παιδιά μας να παίξουν και μέσα στα χόρτα μπορεί να έχει ο,τιδήποτε. Ποντίκια, φίδια, πού να ξέρουμε;», σημειώνει κάτοικος της περιοχής.
 
Χόρτα όμως που φτάνουν σχεδόν το ένα μέτρο έχει και όλο το μήκος της οδού και γενικά στην ευρύτερη περιοχή του Άγιου Στεφάνου στο Σωρό.
 
Ερωτηθείς ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Βόλου Χρήστος Τσαμπρινός επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη περιοχή θα καθαριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
 
«Τελειώνουμε τη Νεάπολη σήμερα (χθες) και την οδό Αθηνών μέχρι τη γέφυρα και μένει το κέντρο του Βόλου, η Νέα Δημητριάδα και ο Σωρός. Αφού συνεχίσουμε τον καθαρισμό αυτή την περίοδο για μια εβδομάδα περίπου στο κέντρο του Βόλου, δηλαδή στα πεζοδρόμια, στα λαίμαργα των δέντρων θα πάμε μετά να καθαρίσουμε το παρκάκι στο Σωρό και όλο το μέτωπο της περιοχής. Αφήνουμε τελευταία τη Νέα Δημητριάδα γιατί έχει την περισσότερη δουλειά» τόνισε ο κ. Τσαμπρινός, διευκρινίζοντας πως μέσα σε διάστημα 15 ημερών η εργασία καθαρισμού από τα χόρτα θα έχει ολοκληρωθεί. 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου