ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 50χρονο Χρήστο Χειμώνα

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-50χρονο-χ-627734

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα Τρίτη ο 50χρονος Χρήστος Χειμώνας που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Παρασκευή από πνευμονικό οίδημα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο του «Κούκου» .

O θάνατος του Χρήστου Χειμώνα έχει συγκλονίσει τόσο τους οικείους του όσο και τους φίλους και συναθλητές του. Η προσωπική του σελίδα στο FB κατακλύστηκε από δεκάδες θλιβερά μηνύματα κυρίως φίλων του από το χώρο του Body Building που ήθελαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατό του.

Ο πρωταθλητής του Body Building άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πατρικό του σπίτι στο Βόλο, αφού ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του δεν άντεξε και η καρδιά τον πρόδωσε.

Τους τελευταίους μήνες, η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά ενώ από το καλοκαίρι που είχε προσβληθεί από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, άρχισε να «μαραζώνει» καθώς παράλληλα άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα νεφρά και υποβάλλονταν σε κάθαρση.

Ο Χρήστος Χειμώνας παρ’ όλα αυτά δεν το έβαζε κάτω. Αγαπούσε τη ζωή, αν και όπως λένε φίλοι και συγγενείς, δεν υπολόγισε ποτέ τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε στον οργανισμό του η μεγάλη καταπόνηση που είχε υποστεί εξαιτίας της χρήσης σκευασμάτων – αναβολικών που χρησιμοποιούνται ευρέως στο χώρο του Body Building ειδικά από τους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό. «Ζήσε τη ζωή που πιστεύεις ότι σου αξίζει» ήταν το ρητό που τον αντιπροσώπευε και συνήθιζε να λέει στους φίλους του.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε το Μάιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα γύμναζε κυρίως νέα παιδιά που ήθελαν να ασχοληθούν με το χώρο.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, στις 9 Μαΐου ανήρτησε ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα μία προφητική κατά πολλούς πρόβλεψη «Η ζωή είναι μία… και μικρή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου