ΤΟΠΙΚΑ

Συλλαλητήριο συνταξιούχων μετά το …φιλοδώρημα

συλλαλητήριο-συνταξιούχων-μετά-το-φ-630002

Πυρά στην Κυβέρνηση για τις παροχές που εξήγγειλε για τους συνταξιούχους ο πρωθυπουργός και σε τοπικό επίπεδο. Οι συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου, που θα γίνει στην Αθήνα, και χαρακτηρίζουν «φιλοδώρημα» τις παροχές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός εν είδει 13ης σύνταξης.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας, στην οποία θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα δράσης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανιών ΤΕΑΠΕΤ, εξάλλου, με αφορμή την κάθοδο των συνταξιούχων στην Αθήνα, ενημερώνει τα μέλη του ότι όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Σύλλογο μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 24210 33863.

Από την πλευρά του το ΕΚΒ χαρακτηρίζει «γαλαντόμο», ειρωνικά, τον πρωθυπουργό και επισημαίνει: «Μετά το ανελέητο πετσόκομμα των συντάξεων και την πρωτοφανή φοροληστεία, εμφανίζεται πριν ακριβώς από τις γιορτές (ή τις εκλογές;) ως συμπονετικός Αϊ-Βασίλης, επιστρέφοντας μικρό μέρος των «κλεμμένων» στα θύματά του (μικροσυνταξιούχους). Μπράβο του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου