ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από ανακοπή 79χρονος Βολιώτης

εφυγε-από-ανακοπή-79χρονος-βολιώτης-632613

Θλίψη και οδύνη από την πρόωρη απώλεια

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Κωνσταντίνος Τσιτσιγιάννης συνταξιούχος της ΑΓΕΤ, σύζυγος της Πόπης Τσιτσιγιάννη, πρώην οικονομικής διευθύντριας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε γύρω στις 12 το μεσημέρι στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική έχοντας δίπλα του αγαπημένα του πρόσωπα.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο και αιφνίδιο χαμό. Ο 79χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία από τις περιοδείες που έκανε.

Εργαζόταν στο εμπορικό Τμήμα της ΑΓΕΤ απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε το ’94. Ολοι όσοι το γνώρισαν είχαν να πουν μία καλή κουβέντα. Ήταν ήσυχος άνθρωπος, πράος, καλός πατέρας, τίμιος οικογενειάρχης, αναφέρθηκε.

Ο άτυχος 79χρονος απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Κανένας από την οικογένειά του και τους κοντινούς συγγενείς δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη.

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλευόταν καθώς την ερχόμενη εβδομάδα επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για ορθοπεδικό πρόβλημα που είχε. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ολοι ήταν σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συλλυπηθούν στην οικογένεια.

Ο άτυχος 79χρονος από το γάμο του ευτύχησε να αποκτήσει δύο κόρες την Ελενα και την Κερασία.

Η κηδεία του έγινε χθες Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου