Μετακινήσεις γιατρών για την κάλυψη εφημεριών

Τελευταία ενημέρωση: 2016-12-02, 17:46:49
Μετακινήσεις γιατρών για την κάλυψη εφημεριών

Δέκα τέσσερις γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου με απόφαση που υπογράφει ο Διοικητής της 5η Υγειονομικής Περιφέρειας Νέστορα Αντωνίου, μετακινούνται από τα Κέντρα Υγείας του Νομού στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες του Δεκεμβρίου.

Οπως τονίζεται στη σχετική απόφαση, οι μετακινήσεις αφορούν στην επιμελήτρια Α’, ακτινολόγο του Κ.Υ. Αλμυρού, την επιμελήτρια Β’ ακτινοδιαγνωστικής του Κ.Υ. Βελεστίνου, τη διευθύντρια γενικής ιατρικής του Π.Ι. Αγ. Βλασίου, την επιμελήτρια Β’ γενικής ιατρικής του Π.Ι. Ευξεινούπολης, την επιμελήτρια Β’ γενικής ιατρικής του Π.Ι. Πλατάνου, την επιμελήτρια Β’ γενικής ιατρικής Κ.Υ. Αλμυρού αλλά και του Κ.Υ. Αργαλαστής.

Επίσης μετακινούνται για τις  εφημερίες του Δεκεμβρίου,  ο διευθυντής με ειδικότητα παθολογίας του Κ.Υ. Σκιάθου, η διευθύντρια του Κ.Υ. Αργαλαστής με ειδικότητα ιατρικής βιοπαθολογίας και η διευθύντρια παιδιατρικής του ίδιου Κ.Υ. καθώς και οι επιμελητές Α’ και Β’ παιδιατρικής του ΠΕΔΥ Βόλου, μια γιατρός του Κ.Υ. Αλμυρού και η γιατρός των Φυλακών Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=