ΤΟΠΙΚΑ

Πλημμύρισε μνήμες το Μεταξουργείο

πλημμύρισε-μνήμες-το-μεταξουργείο-637580

Γέμισε άρωμα νοσταλγίας η αίθουσα του Μεταξουργείου, όπου συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα δεκάδες μέλη του 58ου συστήματος Ναυτοπροσκόπων που συμπληρώνει 63 χρόνια ζωής και της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων, που συμπληρώνει 28 χρόνια, αντίστοιχα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κοινή επετειακή εκδήλωση.

Η χθεσινή, γενέθλια εκδήλωση, πλαισιώθηκε από την προβολή βίντεο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του παρελθόντος, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε έκθεση με φωτογραφικό υλικό συλλεκτικής και συναισθηματικής αξίας.

«Ο Νοέμβριος είναι για εμάς «μήνας γενεθλίων» και φέτος αποφασίσαμε να γιορτάσουμε παρέα με όλα τα αδέρφια μας και τους φίλους μας με τον τρόπο που εμείς οι Πρόσκοποι ξέρουμε» υπογράμμισε ο Αρχηγός της Ενωσης, Χαράλαμπος Σκυργιάννης.

Ο Νίκος Κεφαλάς, γνωστός ως «ΡΑΝ» στα μέλη της Προσκοπικής οικογένειας, επεσήμανε από την πλευρά του ότι : «Στην μακρόχρονη διαδρομή μου στην Προσκοπική Κίνηση είχαν και όσο ζω θα έχουν σημασία και αξία οι άνθρωποι, οι φίλοι, τα «αδέλφια μου», τα παιδιά μου» ενώ προσέθεσε ότι η Προσκοπική του διαδρομή, τον έκανε ««πλουσιότερο» και καλύτερο άνθρωπο».

Οι συμμετέχοντες στην χθεσινή εκδήλωση, ταξίδεψαν νοερά σε Προσκοπικές στιγμές του παρελθόντος, με την ευχή να επαναληφθεί η ίδια πρωτοβουλία και στα επόμενα γενέθλια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου