ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος να τερματίσει όσο πιο ψηλά

στόχος-να-τερματίσει-όσο-πιο-ψηλά-851206

Φιλικό με την Καρδίτσα θα δώσει σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αρτέμιδος στο κλειστό του Αδαμόπουλου προκειμένου να καλύψει με παιχνίδι το μεγάλο αγωνιστικό κενό του πρωταθλήματος. Οι κοκκινόμαυρες που έχουν να αγωνιστούν από τις 18 Μαρτίου και η επόμενη επίσημη αναμέτρηση τους για την Α2 Εθνική έχει οριστεί για τις 15 Απριλίου, θα έχουν το μεσημέρι ένα δυνατό τεστ για την αγωνιστική τους ετοιμότητα με μια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου για τις Εθνικές κατηγορίες.
Η Αρτεμις που ήδη έχει εξασφαλίσει τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην Α2, θα παλέψει στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές για ότι καλύτερο. Στόχος του Φώνη Μαυρομιχάλη και των παικτριών του είναι να πετύχουν όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Αυτή την στιγμή η νεοφώτιστη Αρτεμις βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζοντας το αήττητο που διατηρεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μπορεί να τερματίσει και στην πρώτη τετράδα, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπολείπεται μόλις έναν βαθμό από τον συγκεκριμένο στόχο. Οι Βολιώτισσες δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο παρκέ και βελτιωμένες από παιχνίδι σε παιχνίδι, κερδίζοντας παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας όπως ο πρωτοπόρος ΑΟ Σερρών και η Κομοτηνή, καταγράφουν σταδιακή βαθμολογική πρόοδο.
«Η παραμονή που ήταν ο πρωταρχικός στόχος επιτεύχθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα παραταχθούμε αδιάφορες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία», δηλώνει η σέντερ της ομάδας Ασημίνα Κουτσουνούρη, που υποστηρίζει ότι τα τέσσερα ματς που απομένουν έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας για την Αρτέμιδα: «Αναμφίβολα η τετράδα αγώνων που απομένει είναι δύσκολη με ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Κάνοντας όμως στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και ας είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, η ομάδα δεν έχει καμία σχέση σε ψυχολογία και αγωνιστικότητα με την εικόνα που παρουσίαζε στο τέλος του πρώτου γύρου. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες που είναι ακόμη και φαβορί για την άνοδο και θα επιδιώξουμε να επιδεικνύουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».
Το πρόγραμμα της Αρτέμιδος περιλαμβάνει δυο ντέρμπι στο Αδαμόπουλου με την Ολυμπιάδα και τον εκ των πρωτοπόρων Αίαντα και ισάριθμες εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Πυλαία και Αρη. Στον αγωνιστικό τομέα, ανεβάζει ρυθμούς έπειτα από το διάστρεμμα που υπέστη η Ελένη Δημητρέλια, ενώ ενοχλήσεις που δεν είναι όμως κάτι το ανησυχητικό συνεχίζει να νιώθει η Ελσα Κολέτσου στο πόδι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου