ΤΟΠΙΚΑ

Πιστοί με πούλμαν στην Ανω Γατζέα και αυτή την Κυριακή

πιστοί-με-πούλμαν-στην-ανω-γατζέα-και-α-643227

Αταλάντευτοι συνεχίζουν τον αγώνα υπέρ της επανόδου του π. Γεώργιου Δεληκώστα στην Παναγία την Τρύπα δεκάδες πιστοί, οι οποίοι δρομολογούν για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή λεωφορείο, προκειμένου να μεταβούν στην Ανω Γατζέα, στον ιερό ναό Ευαγγελίστριας, όπου μετατέθηκε ο ιερέας.

Δύο εβδομάδες μετά το συγκινητικό αποχαιρετισμό εκατοντάδων πιστών στην Παναγία την Τρύπα, το αίτημα που διατυπώνεται για ανάκληση της μετάθεσης από τη Μητρόπολη Δημητριάδος παραμένει. Παράλληλα, δεκάδες πιστοί καθιστούν σαφές ότι θα συνεχιστούν οι δράσεις στήριξης στον παπα Γιώργη, προκειμένου να επιστρέψει στην Παναγία την Τρύπα.

Το γραφείο τουρισμού Παπαδόπουλος Travel θα αναλάβει τη μεταφορά των πιστών με λεωφορεία στην Ανω Γατζέα, προκειμένου να παρακολουθήσουν για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τη θεία λειτουργία . Οι πιστοί που ενδιαφέρονται, μπορούν να κλείσουν τις θέσεις τους, καλώντας στο τηλέφωνο του Σπύρου Μακρυγιάννη 6979182756. Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ με ώρα αναχώρησης 07:30 το πρωΐ, με αφετηρία την Νομαρχία και ενδιάμεσες στάσεις για επιβίβαση στα δικαστήρια, στο νοσοκομείο και στην Παναγία στην Τρύπα.

Στο μεταξύ, πιστοί έχουν δημιουργήσει διαδικτυακή σελίδα υπέρ του π. Γεώργιου Δεληκώστα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο το αίτημα ανάκλησης της απόφασης μετάθεσης, ενώ παράλληλα η προσωπική ιστοσελίδα του ιερέα κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα συμπαράστασης πιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου