ΤΟΠΙΚΑ

60χρονος έπεσε νεκρός στο κτήμα του στον Αγιο Λαυρέντιο

60χρονος-έπεσε-νεκρός-στο-κτήμα-του-στον-643470

Συγκλονισμένος είναι ο Άγιος Λαυρέντιος από τον αιφνίδιο θάνατο 60χρονου, κατοίκου της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χθες το πρωί, ενώ μάζευε ελιές με τη σύζυγό του στο κτήμα τους.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και φαινόταν να είναι καλά, σε κάποια στιγμή κατέβηκε από δέντρο και αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Άμεσα ελήφθη μέριμνα και σύμφωνα με πληροφορίες φιλικό πρόσωπο ανέλαβε τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Δυστυχώς, όμως, για τον 60χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ο οποίος προκλήθηκε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη. Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, καλός οικογενειάρχης, ενώ διατηρούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ.

Από την εργασία του ως οδηγός φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποσυρθεί τον τελευταίο καιρό, όμως δυστυχώς, δεν πρόλαβε να χαρεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου