Εξελίξεις στη διερεύνηση της γονιμότητας

Τελευταία ενημέρωση: 2016-11-22, 16:48:13
Εξελίξεις στη διερεύνηση της γονιμότητας

Ημερίδα με θέμα «Εξελίξεις στη Διερεύνηση της Γονιμότητας: με Στόχο ένα υγιές παιδί», διοργανώνει το Τμήμα HJ-13 «Αργοναύτες» της ΑΗΕPA, αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα του Κινηματοθέατρου «Αχίλλειον».

Οι ομιλητές της βραδιάς είναι οι: Αλέξανδρος Δ. Οικονομίδης, Μοριακός Βιολόγος και  Γενετιστής - Ιατρός και ο Βασίλειος Ι. Γιασλακιώτης M.D, Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας – Βιολόγος.

Πρόκειται για ένα  θέμα που «αφορά περισσότερους από όσους νομίζουμε, θα προσεγγισθεί επιστημονικά και οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από δύο πολύ κορυφαίους και αναγνωρισμένους επιστήμονες», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών της ημερίδας.

Η παρακολούθηση της γυναίκας από το γυναικολόγο, ο προγεννητικός έλεγχος, οι υπέρηχοι α’ και β’ επιπέδου είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Επίσης, θα παρουσιαστούν νεότερα δεδομένα, όπως ο ρόλος του Μοριακού Βιολόγου και του Γενετιστή στη διερεύνηση της υπογονιμότητας και των καθ’ έξιν αποβολών και ο ρόλος του ανδρολογικού εργαστηρίου στη μελέτη της ανδρικής υπογονιμότητας.

Ιδιαίτερη μνεία θα δοθεί στο δυσμενή ρόλο του οξειδωτικού στρες στη γονιμότητα και την ευεργετική δράση της αντιοξειδωτικής διατροφής. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=