ΤΟΠΙΚΑ

Οι πολίτες κατά των πλειστηριασμών συνεχίζουν τη δράση τους

οι-πολίτες-κατά-των-πλειστηριασμών-συ-648780

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η δράση της Κίνησης πολιτών κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων, που έχει αποτρέψει δεκάδες πλειστηριασμούς, κάθε Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι στα Δικαστήρια «για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών καλούν όλους τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να ενώσουν τη φωνή τους και να δώσουν δυναμικό «παρών» στην προσπάθεια.

Ηδη, οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων, ενώ πολύ σύντομα η Κίνηση των πολιτών θα χρειαστεί να σταθεί και δίπλα στους πολίτες και για τις εξώσεις που έρχονται κατά χιλιάδες.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «η Κίνηση κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων, σε συνεργασία με τους φορείς και τις οργανώσεις των εργαζόμενων και ανέργων πολιτών θα σταθεί δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη ή ομάδα πολιτών που παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Καμιά κατοικία, κανένα περιουσιακό στοιχείο πολίτη δεν θα βγει στο σφυρί. Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη. Κάθε Τετάρτη 3.15 μ.μ. ενωμένοι στο ειρηνοδικείο Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου