ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε 27χρονος τραυματίας

υπέκυψε-27χρονος-τραυματίας-851206

Υπέκυψε μετά από τρίμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 27χρονος από τις Μηλιές, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατο τραυματισμό, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοτραυματίστηκε από μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.

Ο 27χρονος Κωνσταντίνος Λεβέντης κατέληξε χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του, έχοντας υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.

Το ατύχημα συνέβη το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις Μηλιές, κάτω από συνθήκες που δεν είχαν τότε διευκρινιστεί και το πιθανότερο δεν διευκρινίστηκαν ακόμη, καθώς για την αστυνομική έρευνα κρίσιμη ήταν η κατάθεση του θύματος. Ο άτυχος νεαρός όμως λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν κατάφερε να μιλήσει για το τι συνέβη τη μοιραία για τη ζωή του ημέρα.

Εκείνο το Σάββατο ο 27χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, έχοντας βληθεί από φυσίγγι μονόκαννου κυνηγετικού όπλου.
Σύμφωνα με όσα τότε έγιναν γνωστά είχε ειδοποιήσει μόνος του με το κινητό τηλέφωνο συγγενικό του πρόσωπο μετά τον τραυματισμό του.

Ο συγγενής του μαζί με φιλικό πρόσωπο έσπευσαν στο σημείο που ο νεαρός είχε περίπου προσδιορίσει και άρχισαν να τον αναζητούν. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών ενημερώθηκε για το συμβάν από τους υπευθύνους του Αχιλλοπούλειου.

Οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν σε κάθε κατεύθυνση και κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 27χρονος αυτοτραυματίστηκε από το κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του, είτε ενώ το κρατούσε στα χέρια και γλίστρησε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, είτε ενώ για άγνωστο και αδιευκρίνιστο λόγο –εάν ισχύει αυτή η περίπτωση- το ατύχημα συνέβη τη στιγμή που προσπάθησε να βγάλει το κυνηγετικό από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι ο 27χρονος βρισκόταν μόνος του την ώρα του τραυματισμού, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς είχε μεταβεί εκείνη την ώρα σε ένα από τα δύο κτήματα για αγροτικές εργασίες.

Ένα από τα ενδεχόμενα τα οποία εξετάστηκαν ήταν η τυχόν συμμετοχή του σε ομάδα για κυνήγι αγριογούρουνων, όμως απομακρύνθηκε καθώς τραυματίστηκε πριν πέσει το φως της ημέρας. Το κυνήγι αγριογούρουνων γίνεται μετά τη δύση του ηλίου.

Επιπλέον, το μονόκαννο ιδιοκτησίας του βρέθηκε άδειο, που οδηγεί τις πρώτες εκτιμήσεις ότι το φυσίγγι από το οποίο βλήθηκε ήταν εκείνο που είχε το όπλο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου