ΤΟΠΙΚΑ

Πιστοί με πούλμαν στην Ανω Γατζέα

πιστοί-με-πούλμαν-στην-ανω-γατζέα-651527

Πλήθος κόσμου αναμένεται να παραβρεθούν στη θεία λειτουργία που θα τελέσει ο π. Γεώργιος Δεληκώστας μεθαύριο Κυριακή στην Ευαγγελίστρια Ανω Γατζέας, μετά το συγκινητικό αποχαιρετισμό εκατοντάδων πιστών στην Παναγία την Τρύπα, ενώ παράλληλα, δρομολογείται λεωφορείο για την εξυπηρέτηση του κόσμου που θα μεταβεί στην Ανω Γατζέα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι πρωτοβουλίες στήριξης στον π. Γεώργιο Δεληκώστα, μετά τη μετάθεσή του από την Παναγία Τρύπα στην Ευαγγελίστρια Ανω Γατζέας, με απόφαση της Μητρόπολης Δημητριάδος. Μετά το συγκινητικό αποχαιρετισμό πλήθους πιστών στη λειτουργία που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στο ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας Τρύπας, δρομολογούνται λεωφορεία με πρωτοβουλία πιστών, προκειμένου να μεταφερθούν μεθαύριο στην Ανω Γατζέα όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία που θα τελέσει ο ιερέας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «αυτό είναι το πρώτο βήμα των δράσεων του κόσμου για την επιστροφή του π. Γεωργίου, καθώς θα ακολουθήσει και η επίδοση των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώθηκαν από τους πιστούς για την επιστροφή του αγαπημένου τους Ιερέα στην οικογένεια της Παναγίας εις την Τρύπα».

Το γραφείο τουρισμού «Efi Holidays» θα αναλάβει τη μεταφορά των πιστών με λεωφορεία στην Άνω Γατζέα. Οι πιστοί που ενδιαφέρονται, μπορούν να κλείσουν τις θέσεις τους, καλώντας στο 2421107171 ή στην διεύθυνση του γραφείου Ε. Βενιζέλου 84Β. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ με ώρα αναχώρησης 07:30 το πρωΐ, με αφετηρία την Νομαρχία και ενδιάμεσες στάσεις για επιβίβαση στα δικαστήρια, στο νοσοκομείο και στην Παναγία στην Τρύπα.

Διαδικτυακή στήριξη

Στο μεταξύ, πιστοί έχουν δημιουργήσει, παράλληλα, διαδικτυακή σελίδα υπέρ του π. Γεώργιου Δεληκώστα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο το αίτημα ανάκλησης της απόφασης μετάθεσης, καθώς ζητούν να επιστρέψει ο ιερέας στο ναό όπου διακονούσε έως την περασμένη Κυριακή.

Δημόσια ομάδα στο FB για τον παπά με τη Harley

Στο μεταξύ, ο αγώνας για τον πατέρα Γεώργιο συνεχίζεται δυναμικά μέσω Facebook.

Η προσωπική ιστοσελίδα του ιερέα κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα συμπαράστασης πιστών. Μάλιστα, ο ίδιος, πόσταρε στο προφίλ του το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί μου φίλοι. Καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δέχομαι 4.000 με 5.000 μηνύματα. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να απαντώ σ’ όλα άμεσα. Υπόσχομαι όμως ότι όλα θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την αγάπη και την στήριξή σας. Καλή και Ευλογημένη Μέρα!».

Εκτός από την προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί ο ιερέας, πιστοί δημιούργησαν και δημόσια ομάδα στο FB για τον πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα, όπου αναρτούν ειδήσεις, προσωπικές εμπειρίες και καταγραφές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου