ΤΟΠΙΚΑ

Μεθυσμένος ο οδηγός της παράσυρσης στη Δημητριάδος

μεθυσμένος-ο-οδηγός-της-παράσυρσης-στ-654873

Μεθυσμένος ήταν τελικά ο 46χρονος του μοιραίου αυτοκινήτου, που προχθές γύρω στις 9 το βράδυ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 60χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που κατέβαινε πεζή την Αθ. Διάκου.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης της υπόθεσης, ο οδηγός του Toyota υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε να έχει συγκεντρωμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα που αντιστοιχεί σε 1,03 mg/dl με ανώτερο επιτρεπόμενο όριο τα 0,60 mg/dl.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, που ήταν σοκαρισμένος, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είδε την άτυχη γυναίκα.

Στο μεταξύ, η αναγνώριση της νεκρής έγινε μετά τις 11 το βράδυ από την αδερφή της. Η 60χρονη υπήκοος Αλβανίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είχε νόμιμα χαρτιά διαμονής στη χώρα.

Η συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για το δυστύχημα συνεχίζεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να προσκομιστεί και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και κάθε άλλη απαραίτητη γνωμάτευση για τη δικογραφία της υπόθεσης για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 60χρονη παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα σε λίμνη αίματος από την οδό Δημητριάδος και διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, όμως, υπέκυψε μετά από λίγο στα τραύματά της.

Το δυστύχημα σοκάρισε το κέντρο του Βόλου. Δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την παραλαβή της άτυχης γυναίκας από το ΕΚΑΒ.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου