ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία εκδήλωση των Εφέδρων Αξιωματικών

με-επιτυχία-εκδήλωση-των-εφέδρων-αξιω-658855

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας.

Όπως ενημερώνει ο Σύνδεσμος, ο ορθοπαιδικός χειρουργός, Α’ επιμελητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Κυριάκος Αβραμίδης, ανέπτυξε αναλυτικά και με πολύ παραστατικό και διαδραστικό τρόπο το θέμα της ομιλίας του, που ήταν «Παθήσεις του ώμου – Αντιμετώπιση – Θεραπεία». Το ίδιο και ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Χρήστος Πούλιος, που μίλησε με θέμα «Διαμεσολάβηση – Ενας νέος θεσμός επίλυσης εξωδικαστικών διαφορών».

Ο Σύνδεσμος απένειμε και στους δύο ομιλητές το χρυσό μετάλλιο μετ’ επαίνου για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο του. Όπως επισημαίνεται, συμμετείχαν και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο σε πολλές δραστηριότητες του Συνδέσμου, ασκήσεις, πορείες, μαθήματα Α’ Βοηθειών κ.α.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά μέλη του Συνδέσμου μας, καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το παρών έδωσε επίσης ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞΠΝ Σχης (ΠΖ) κ. Καπραβέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Υποστράτηγος (Ο) κ. Γκουζής Αθανάσιος.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ Τχης (ΠΖ) Κων/νος Καραδήμας ευχαρίστησε θερμά τους ομιλητές για την παρουσίαση των επιστημονικών αυτών διαλέξεων όχι μόνο στα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και στους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής μας.

Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του 17 Λόχου Διαβιβάσεων της 1ης ΤΑΞΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και αποστολή μικροφωνικής εγκατάστασης για τις ανάγκες των ομιλιών στη ΛΑΦ Βόλου, το προσωπικό της ΛΑΦ Βόλου για την παραδειγματική υποστήριξη και οργάνωση της αίθουσας καθώς το Δ.Σ. και τα μέλη μας για την παρουσία τους στην παραπάνω εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου