ΤΟΠΙΚΑ

Ερχονται πτήσεις για Μόναχο – Βρυξέλλες

ερχονται-πτήσεις-για-μόναχο-βρυξέλλ-660643

Ενθαρρυντικό χαρακτηρίζεται για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού, τη Γερμανική αεροπορική εταιρία Condor και την TUI Fly Βελγίου.

Στο μεταξύ, έχει ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δύο εταιριών, ο χρόνος έναρξης των πτήσεων τοποθετείται στις 29 Απριλίου του 2017. Σημαντικό είναι, εξάλλου, το γεγονός ότι στη μεν πρώτη περίπτωση το πλάνο περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με Μόναχο και στη δεύτερη από Βρυξέλλες.

Ευχής έργο είναι σύμφωνα με τους καλά κατέχοντες τα τουριστικά θέματα, να διευρυνθεί ο κύκλος των ενδιαφερόμενων ξένων εταιριών, ενώ όπως επισημαίνεται, το «πράσινο φως» για το χρόνο έναρξης των πτήσεων θα δώσει η ανταπόκριση του κόσμου, δηλαδή των εν δυνάμει επισκεπτών της Μαγνησίας.

Παράλληλα εκτιμάται ότι οι παραπάνω νέες πτήσεις θα αποτελέσουν την αφετηρία για περαιτέρω διεύρυνση του αριθμού των ξένων εταιριών που θα επιδιώξουν τον προγραμματισμό απευθείας πτήσεων προς το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου, υπογραμμίζει ότι «είναι καινούργια τα αεροπορικά δρομολόγια που έχουν κατατεθεί για τη νέα χρονιά και μας ενδιαφέρει να προστεθούν και άλλα». Ο ίδιος επισημαίνει παράλληλα ότι τόσο η Γερμανική εταιρία Condor και η TUI Fly Βελγίου είναι αξιόλογες και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου της Αγχιάλου με Μόναχο και Βρυξέλλες. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ευσταθίου, είναι η πρώτη φορά που προγραμματίζονται απευθείας πτήσεις από Μόναχο, ενώ παράλληλα υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και από την απευθείας αεροπορική σύνδεση με Βρυξέλλες, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι σημειώνονταν υψηλά ποσοστά πληρότητας από το συγκεκριμένο προορισμό επί των ημερών της Ryanair.

O αερολιμενάρχης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου τονίζει ότι είναι ενθαρρυντικό το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από εταιρίες του εξωτερικού, ενώ όπως εκτιμά, θα κινηθούν και άλλες προς την ίδια κατεύθυνση. Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι ευδιάκριτο και προσδοκία όλων είναι να μεταφραστεί στην προσθήκη και άλλων αεροπορικών πτήσεων από το εξωτερικό, στο προσεχές χρονικό διάστημα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου