Φυλάκιση 18 μηνών σε τσαντάκια που δρούσε στο κέντρο του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-11-03, 10:42:26
Φυλάκιση 18 μηνών σε τσαντάκια που δρούσε στο κέντρο του Βόλου

Αρπαξε με βιαιότητα μέσα σε τέσσερις ώρες τις τσάντες από τρείς γυναίκες στο κέντρο του Βόλου, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες 35χρονος Λαρισαίος, ο οποίος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της κλοπής κατά συρροή, η οποία συνέβη στις 13 Ιουνίου 2014.

 Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε στο Δικαστήριο τις πράξεις του, πλην όμως, για να δικαιολογηθεί για τις πράξεις του επικαλέστηκε την εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

 Σήμερα, όπως φέρεται να είπε, έχει σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών και εργάζεται στο Αγιο Όρος. Βρήκε δουλειά στο Βατοπαίδι, όπου απασχολείται ως μαραγκός.

 Ωστόσο, ο Εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου. Επεσήμανε ότι από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε η τέλεση των πράξεων και ζήτησε την καταδίκη του.

 Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 35χρονο σε δεκαοχτώ μήνες φυλάκιση εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και εφέσιμη.

 Ο καταδικαστείς, ο οποίος είχε επισκεφτεί την πόλη με δίκυκλη μοτοσικλέτα φίλου του επιτέθηκε αρχικώς σε 19χρονη πεζή στην Ερμού με Ροζού, από την οποία έκλεψε την τσάντα, που κρατούσε και περιείχε το ποσό των 5 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Μία ώρα και ένα τέταρτο μετά γύρω στις 3 το μεσημέρι επιτέθηκε σε 24χρονη ποδηλάτισσα στην Γαλλίας με Νικοτσάρα, από την οποία έκλεψε την τσάντα της από το καλάθι του ποδηλάτου, που περιείχε το ποσό των 25 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Ωστόσο, η δράση του δεν σταμάτησε εκεί. Στις 7 το απόγευμα «χτύπησε» και δεύτερη ποδηλάτισσα στην Κωνσταντά με Σταθά, από την οποία άρπαξε επίσης τη τσάντα της, που ήταν στο καλάθι του ποδηλάτου.

Μετά το πέρας του Δικαστηρίου ο καταδικαστείς άσκησε έφεση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=