ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί των Αγίων Γεωργίου και Απόστολου του Νέου

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-των-αγίων-γεωργί-669696

Την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου τιμά η Εκκλησία μας την Πέμπτη 3/11.

Στην ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Γεωργίου Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Γεωργίου Φερρών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Γεωργίου Αγριάς

Την παραμονή της εορτής, στις 5μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Αποστόλου του Νέου Αγίου Λαυρεντίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Δημητρίου Καποδίστρια, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Αποστόλου Κόκορη, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου