ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο για τις οικονομικές καταστάσεις των οντοτήτων

σεμινάριο-για-τις-οικονομικές-καταστ-670753

Σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών, το περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «οικονομικές καταστάσεων των οντοτήτων».

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια πέντε (5) ωρών. Στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΚΥΨΕΛΗ, Αγίου Νικολάου 2, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, από ώρα 17:00 έως 22:00.

Σύμφωνα με το Οικονομικό Επιμελητήριο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου