ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συστημένες επιστολές Κατρούγκαλου

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-για-τις-συσ-672163

Σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο, Δευτέρα στις 10.30, το πρωί έξω από το ΙΚΑ (ΠΕΔΥ) Βόλου προχωρούν οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Μαγνησίας, οι οποίοι θα επιστρέψουν ως απαράδεκτη τη συστημένη επιστολή του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλου, που ενημερώνει για το ύψος των μειώσεων των συντάξεων.

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας τονίζει ότι το υπουργείο δεν διαμόρφωσε απλώς τις συντάξεις, όπως ενημερώνει η επιστολή του υπουργού, αλλά έκανε σαρωτικές περικοπές.

« Έτσι και εμείς θα τον ενημερώσουμε και θα επιστρέψουμε όλοι μαζί τις επιστολές ως «απαράδεκτες προς ευγνωμοσύνη των συνταξιούχων καθώς αυτές είναι ανακριβείς, αυθαίρετες και ψευδείς», επισημαίνει.

Οι επιστολές θα παραδοθούν στη Διεύθυνση του ΙΚΑ και θα συνοδεύονται με το υπόμνημα των συνταξιούχων ότι «Το δυνάμωμα των αγώνων μας είναι μονόδρομος, καθώς η κυβέρνηση θα συνεχίσει απαρέγκλιτα την αντιλαϊκή της πολιτική».

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας τονίζει ότι «συνεχίζουμε αταλάντευτα και αγωνιστικά να διεκδικούμε αποκατάσταση των συντάξεών μας, επαναφορά 13ης – 14ης σύνταξης, άμεση έκδοση των νέων συντάξεων, να μη καταργηθεί το ΕΚΑΣ, κατάργηση των αντιασφαλιστικών – αντισυνταξιουχικών νόμων, δωρεάν δημόσια περίθαλψη – πρόληψη και μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα για όλους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου