ΤΟΠΙΚΑ

53χρονος εργαζόμενος στη ΜΕΤΚΑ, βρέθηκε νεκρός

53χρονος-εργαζόμενος-στη-μετκα-βρέθηκε-674807

Νεκρός στο σπίτι του στο Βόλο, όπου ζούσε μόνος, βρέθηκε χθες γύρω στις 3.30 το μεσημέρι ο 53χρονος Βολιώτης Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος εργαζόμενος στη ΜΕΤΚΑ.

Ο άτυχος άνδρας δεν πήγε το πρωί στη δουλειά και όλοι υπέθεσαν ότι κάποιο πρόβλημα θα είχε. Κανένας από τους συναδέλφους του δεν φαντάστηκε ότι κάτι κακό του συνέβη, όπως είπαν, αν και δεν είχε ειδοποιήσει για την απουσία του. Την προηγούμενη μέρα έδειχνε ότι ήταν πραγματικά καλά και φαινόταν το ίδιο γερός και δυνατός.

Ωστόσο, ο εργαζόμενος υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο. Η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία τον επισκέφτηκε στο σπίτι όταν ανησύχησε, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της ούτε στο κινητό ούτε στο σταθερό, τον εντόπισε νεκρό.

Οι φόβοι της γυναίκας επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα του σπιτιού κοντά στην είσοδο του μπάνιου και δεν είχε αισθήσεις άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα.

Ο άτυχος άνδρας πάντως προχθές είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Συνάδελφοί του είπαν ότι ήταν καλά. Είχε επισκεφτεί και την αδερφή του.

Η γυναίκα κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Δυστυχώς, όμως, για τον 53χρονο ήταν αργά. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε νεκρό και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το άγγελμα του θανάτου του, το απόγευμα έπεσε σαν κεραυνός στη ΜΕΤΚΑ. Ο 53χρονος ήταν χειριστής γερανών, πολύ αγαπητός στο εργοστάσιο. Όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, ήταν ήπιων τόνων, πάντοτε χαμογελαστός και με καλή διάθεση από νωρίς το πρωί ακόμη. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Λοϊζος Σταυρόπουλος, δήλωσε συγκλονισμένος.

Ο 53χρονος καταγόταν από την Ερέτρια Φαρσάλων και είχε δύο παιδιά. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέδωσε το θάνατό του σε παθολογικά αίτια. Νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα ακριβή αίτια θανάτου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ερέτριας Φαρσάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου