ΤΟΠΙΚΑ

Εντεκα ακίνητα εκμισθώνει ο Δήμος Βόλου

εντεκα-ακίνητα-εκμισθώνει-ο-δήμος-βόλ-690173

Στην αξιοποίηση του κληροδοτήματος «Ιωάννου Χατζηϊωάννου ή Χατζάκου» επί της οδού Ιωλκού 35 αποφάσισε να προχωρήσει ο δήμος Βόλου. Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκε να προχωρήσει διαγωνισμός για την εκμίσθωση συνολικά 11 ακινήτων, εκ των οποίων δύο καταστήματα και εννέα γραφεία.

Το ενοίκιο, σύμφωνα με τη διακήρυξη, κυμαίνεται από 216 ευρώ για γραφείο δευτέρου ορόφου και φθάνει στο ποσό των 480 ευρώ για ισόγειο κατάστημα.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Αποστόλης Νάνος, ζήτησε από το Δήμο να μην προχωρήσει στην εκμίσθωση των γραφείων, προκειμένου αυτά να διαμορφωθούν και να αξιοποιηθούν για τη στέγαση άστεγων δημοτών. Ο αντιδήμαρχος οικονομικών επεσήμανε ότι ήδη από το Δήμο «τρέχει» πρόγραμμα για τη στέγαση και επανένταξη αστέγων, ο κ. Νάνος όμως υποστήριξε ότι «δεν φθάνει».

Στην ίδια συνεδρίαση ψηφίστηκε η κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για τη μίσθωση από το Δήμο ακινήτου, προκειμένου να δημιουργηθεί δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Ο Δήμος αναζητά οικόπεδο στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γκλαβάνη, Μαυροκορδάτου, Δημητριάδος και 28ης Οκτωβρίου, εμβαδού 600 – 800τ.μ. για να λειτουργήσει δωρεάν υπαίθριο χώρο στάθμευσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου