ΤΟΠΙΚΑ

Στο κόμμα Ελληνική Λύση ο Παύλος Μαρκάκης, πρ. βουλευτής Μαγνησίας του ΛΑΟΣ

στο-κόμμα-ελληνική-λύση-ο-παύλος-μαρκά-693834

Στο νέο κόμμα «Ελληνική Λύση» προσχώρησε ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης. Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα μέσα καλοκαιριού θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του νεοσύστατου πολιτικού φορέα Κυριάκος Βελόπουλος, σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 18.30 το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η οποία αποτελεί και την επίσημη παρουσίαση του κόμματος, ο επικεφαλής του θα παρουσιάσει αναλυτικά, τις θέσεις και τις προτάσεις του νέου πολιτικού φορέα.

Οπως δήλωσε ο Παύλος Μαρκάκης χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πρόκειται για μία «δημοκρατική και πατριωτική κίνηση που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες προκειμένου να συμπορευτούν και με κοινή προσπάθεια να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν χρόνια τώρα τη χώρα».

Παραπέμποντας μάλιστα στη διακήρυξη του κόμματος ανέφερε ότι «οι Ελληνες του σήμερα έχουν την ηθική υποχρέωση να παραδώσουν στα παιδιά τους, μία χώρα, ένα κράτος, καλύτερο από αυτό που παρέλαβαν. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών όμως, φάνηκαν όχι μόνο ασυνεπείς και ανεπαρκείς στην ιστορική αυτή συνέχεια, αλλά θα αφήσουν πίσω, μία κληρονομία χειρότερη από αυτήν που παρέλαβαν.
Το υπάρχον ελληνικό πολιτικό σύστημα, είναι εμφανώς αδύναμο να αναγεννήσει την Ελλάδα, αμήχανο να διασφαλίσει την ύπαρξή της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να διαφυλάξει αναλλοίωτη την παράδοση του ελληνισμού, της ελληνικής οικογένειας και της Oρθοδοξίας»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου