ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στα εγκαίνια του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο

ο-ιεροκλής-μιχαηλίδης-στα-εγκαίνια-το-694094

“Σας περιμένουμε όλους στις νέες μας εγκαταστάσεις, σε έναν κόσμο μάθησης και δημιουργίας!!”. Με αυτό το μήνυμα και με Gueststar της βραδιάς τον ξεχωριστό και ταλαντούχο ηθοποιό κ. Ιεροκλή Μιχαηλίδη, εγκαινιάζει την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ., το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο(Φερών 65, oldcity) τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, εμβαδού 1.500τμ.

Στην εκδήλωση εγκαινίων, οι επισκέπτες του εκπαιδευτικού κέντρου, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς από τους έμπειρους εκπαιδευτές αισθητικής, κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, να γευτούν τις μοναδικές δημιουργίες των διακεκριμένων- συνεργατών Σεφ, καθώς και να ζήσουν πολλές άλλες εκπλήξεις.

Επίσης, οι προσκεκλημένοι θα περιηγηθούν στους χώρους του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, θα γνωρίσουν το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του, καθώς και θα ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών και τις 34 ειδικότητες στους τομείς του τουρισμού, ομορφιάς, υγείας, νέων τεχνολογιών και τεχνικών επαγγελμάτων που προσφέρει με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», στα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με σημαντικές διακρίσεις σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει αναπτύξει μια σειρά εργαλείων και μεθοδολογιών έτσι ώστε οι σπουδές να αποτελούν το διαβατήριο στην απασχόληση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου