ΤΟΠΙΚΑ

Στα παιδιά του ΚΕΔΔΥ δωρεάν για δύο χρόνια χώρος του OLD CITY

στα-παιδιά-του-κεδδυ-δωρεάν-για-δύο-χρό-695007

Τη δωρεάν παραχώρηση για δύο χρόνια χώρου του OLD CITY για τις ανάγκες του ΚΕΔΔΥ Βόλου ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του OLD CITY Άγγελος Αντωνίου, με πληρωμένα και τα κοινόχρηστα.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος, έκτασης 250 τ.μ., είναι ήδη έτοιμος προς χρήση, κατάλληλα διαμορφωμένος, καθώς φιλοξενούσε την υπηρεσία του ΚΕΔΔΥ μέχρι τον Οκτώβριο του 2011.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνίου τόνισε στις δηλώσεις του: «Το ΚΕΔΔΥ φιλοξενούνταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 στο OLD CITY και έφυγε με τη δικαιολογία εξοικονόμησης χρημάτων από το δημόσιο.

Η εξοικονόμηση όμως περιορίστηκε μόνο στο Βόλο, αφού οι άλλες υπηρεσίες στη Θεσσαλία (Λάρισα-Τρίκαλα-Καρδίτσα) παρέμειναν στους ίδιους χώρους και εξακολουθούν να πληρώνουν ενοίκιο.

Πληροφορήθηκα τα προβλήματα της μη σωστής πρόσβασης στο πατάρι που έχουν δημιουργηθεί στην υπηρεσία του ΚΕΔΔΥ στη Νεάπολη και νιώθω προσωπικά υπεύθυνος, γιατί ο Περιφερειάρχης εκδικήθηκε εμένα παίρνοντας το ΚΕΔΔΥ από το OLD CITY.

Σήμερα το OLD CITY παραχωρεί για δύο χρόνια δωρεάν, στέγαση και κοινόχρηστα στα παιδιά του ΚΕΔΔΥ, ελπίζοντας ότι μέσα στα δύο χρόνια θα βρεθεί οριστική λύση για την ευαίσθητη αυτή υπηρεσία που προσφέρει μάθηση στα παιδιά με ειδικές αναπηρίες».

Για τις τηλεοπτικές άδειες

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, o κ. Αντωνίου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν σκέφτεται να επαναδραστηριοποιηθεί στο τηλεοπτικό τοπίο για να απαντήσει ο ίδιος: «Περιμένω να κριθεί ο Νόμος Παππά από την Ολομέλεια του ΣτΕ και μετά να αποφασίσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου