ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος υποδέχεται σήμερα τη Φλόγα της Ανθρωπιάς

ο-βόλος-υποδέχεται-σήμερα-τη-φλόγα-της-696318

Τη Φλόγα της Ανθρωπιάς υποδέχεται σήμερα ο Βόλος που συμμετέχει στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α., με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και του Δήμου Βόλου, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και τη συνεργασία των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου Εργαζομένων Carrefour Βόλου.

Στόχος η διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς αίματος, που συνιστά προσφορά ζωής.

Η φλόγα θα φτάσει στο Βόλο σήμερα, Τετάρτη 5η Οκτωβρίου 2016, το απόγευμα, θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης επί της οδού Λαρίσης από τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου εργαζομένων Carrefour, θα μεταφερθεί και θα ανάψει στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στο θεατράκι του πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με μονόπρακτα της Δώρας Τσόγια και θέμα την Ανθρωπιά, από τη θεατρική ομάδα «Θρυαλλίδα».

Η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας οργανώνεται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται στον κ. Κ. Κυριαζή στο τηλ. 24210 71770. Οι λαμπαδηδρόμοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα μπλουζάκια τους από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου ή προ της έναρξης της λαμπαδηδρομίας από το σημείο του βωμού στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (επί της Γ. Λαμπράκη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου