ΤΟΠΙΚΑ

Από δυναμίτη σκοτώθηκε ο 36χρονος!

από-δυναμίτη-σκοτώθηκε-ο-36χρονος-436251

Διαμελισμένο και σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε χθες αργά το μεσημέρι το πτώμα του 36χρονου αλλοδαπού, ο οποίος παρέμενε αγνοούμενος για δύο εβδομάδες.

Ο εντοπισμός του πτώματός του σε κατάσταση σαπουνοποίησης έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο την υπόθεση εξαφάνισης του υπηκόου Αλβανίας από τον Άγιο Δημήτριο Νεοχωρίου, όπου διέμενε, όταν την Κυριακή 23 Μαΐου οι συγγενείς του τον είδαν για τελευταία φορά.

Οι αρχικές υποψίες των λιμενικών και αστυνομικών αρχών για την πιθανότητα να βρήκε φρικτό θάνατο από τη χρήση δυναμίτη στη διάρκεια παράνομου ψαρέματος δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Από το άψυχο σώμα του 36χρονου, το οποίο ξεβράστηκε σε ακτή της Μελανής, απουσίαζαν τα χέρια, ενώ σε άσχημη κατάσταση έδειχνε η κοιλιακή χώρα, πιθανότατα από την έκρηξη του δυναμίτη.

Σοκ υπέστη ζευγάρι τουριστών, οι οποίοι εντόπισαν το πτώμα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Τη σορό του 36χρονου ανέσυραν άντρες του Λιμενικού Σταθμού Μουρεσίου, ενώ το δύσκολο έργο αναγνώρισής του επωμίστηκε ο αδερφός του άτυχου άντρα.

Η νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έχασε τη ζωή του.

Η εξαφάνισή του είχε προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστικών αρχών, καθώς και ομάδων εθελοντών.

Οι έρευνες είχαν λήξει άκαρπες 72 ώρες μετά την έναρξή τους.

Τα μοναδικά ευρήματα, τα οποία είχαν εντοπίσει δύτες, ήταν μέρος του ρουχισμού του αγνοουμένου, ενώ από το βυθό ανασύρθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Στα ρούχα βρέθηκε μικρή ποσότητα γενετικού υλικού (δέρμα), που είχε σταλεί για εργαστηριακή εξέταση DNA στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου