ΤΟΠΙΚΑ

Διοργάνωση συνεδρίου για την κρουαζιέρα από τον Ο.Λ.Β.

διοργάνωση-συνεδρίου-για-την-κρουαζι-699386

Τη διοργάνωση συνεδρίου για την ανάδειξη του Βόλου ως αναπτυσσόμενο λιμάνι – πόλη προσέλκυσης τουριστών, επεξεργάζεται ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, ο οποίος έδωσε το παρών στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας «Seatrade Med», στην Τενερίφη της Ισπανίας.

«Εχουμε στείλει προσκλήσεις και έγγραφα στους τοπικούς φορείς, τους οποίους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Β., Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο οποίος τόνισε παράλληλα τη σημασία της συνεργασίας με τους πλοιοκτήτες πλοίων κρουαζιέρας και πράκτορες.

Μάλιστα ο Ο.Λ.Β. προσανατολίζεται να διοργανώσει το συνέδριο, το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ώστε να συμπέσει με την ετήσια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του MED Cruise, ενός Οργανισμού στον οποίο μετέχουν όλα τα μεσογειακά λιμάνια της κρουαζιέρας, με σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης και των αξιοθέατών της.

«Στην Τενερίφη είχαμε πολλές επαφές. Συναντήσαμε ανθρώπους που έχουν σχέση με την παροχή αυτής της υπηρεσίας και του συγκεκριμένου τμήματος της οικονομίας που αναπτύσσεται δυναμικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάνω απ’ όλα τα στελέχη του Οργανισμού είδαν από κοντά άλλους τρόπους που λειτουργούν άλλα λιμάνια και εμπνεύστηκαν την ιδέα για τη διοργάνωση.

Σε αυτή την εκδήλωση ο Ο.Λ.Β. χρειάζεται να έχει στο πλάι του όλους τους φορείς. «Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τον Βόλο πιο ελκυστικό τόπο, ώστε οι τουρίστες της κρουαζιέρας να μη χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό, αλλά να έχουν την ενημέρωση για την ιδιαίτερη πολιτιστική και φυσική ομορφιά του», τόνισε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου