ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά σχολικού υλικού στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

προσφορά-σχολικού-υλικού-στην-ελεπαπ-702143

Σχολικό υλικό για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στην Παιδόπολη Αγριάς, παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου «Αργώ» στο πλαίσιο της προσφοράς του προς την τοπική κοινωνία και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας.

Το παράρτημα στο Βόλο, για 18 χρόνια στηρίζει τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειές τους, προσφέροντας θεραπευτικά προγράμματα σε τουλάχιστον 70 παιδιά ετησίως.

Το υλικό παρέδωσαν οι ροταριανοί: ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου «Αργώ» Σπυρίδων Δεσύλλας, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Θεόδωρος Ανδρέου και ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Αθανασαράκης.

Η υπεύθυνη Παραρτήματος, κ. Σταυρούλα Ευαγγέλου ευχαρίστησε τον όμιλο για την προσφορά, τονίζοντας την μεγάλη ανάγκη των παιδιών για τα σχολικά υλικά στις δύσκολες αυτές ημέρες.

Τη δράση του Ομίλου, ενίσχυσε με σχολικό υλικό και ο πρώην πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Απόστολος Αγιώτης.

Το Ρόταρυ, κατ’ εξοχήν ανθρωπιστική οργάνωση, έχει για βασικό στόχο την βοήθεια στο συνάνθρωπο από την ίδρυση του το 1905.

Συναντήσεις

Οι συναντήσεις του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «Αργώ» γίνονται στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» κάθε Δευτέρα στης 21:30 με πολλές ενημερωτικές ομιλίες και συζητήσεις για τους προβληματισμούς της κοινωνίας.

Για συμμετοχή μπορεί να επικοινωνήσει κανείς με τον πρόεδρο Σπ.ν Δεσύλλα στο τηλ. 6932201722.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου