ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση

εκδήλωση-του-δικηγορικού-συλλόγου-γι-703871

Εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ.Καρτάλη και Ανθ. Γαζή) στις 8 μ.μ. με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτη των Νομικών, συνδιοργανώνουν η Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.

Τα θέματα της εκδήλωσης, η οποία θα έχει ως αντικείμενο την συνταγματική αναθεώρηση, θα είναι:

α) «Το συνταγματικό πλαίσιο των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας στην Ελλάδα του σήμερα» με ομιλητή τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο.

Β) «Βασικές συνταγματικές διατάξεις προς αναθεώρηση» με ομιλητή τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο , Αντιπρόεδρο του ΑΣΕΠ, κ.Ηλία Νικολόπουλο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Λάζαρου Γαϊτάνη και θα ολοκληρωθεί με καταληκτήρια προσλαλιά του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου.

Της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο θα προηγηθεί στις 7 μ.μ. τέλεση της Ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομου και συγχοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου