ΤΟΠΙΚΑ

«Τα καλύτερα έρχονται…» λέει ο Ροναλντίνιο

τα-καλύτερα-έρχονται-λέει-ο-ροναλν-851206

«Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη…»! Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Ροναλντίνιο και μεταφέρονται μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «World Soccer». Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, είπε ότι απολαμβάνει την δόξα ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Ετό’ο, τονίζοντας ότι παραφράστηκαν τα λεγόμενά του…

«Δεν γίνεται να είμαι πάντα εκπληκτικός. Θα έρθουν και οι μέτριες εμφανίσεις, γεγονός που με απογοητεύει αλλά έτσι είναι η ζωή» δηλώνει ο Βραζιλιάνος και -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- συνεχίζει: «Απολαμβάνω το είδος της δημοσιότητας που έχω, είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής κι όχι… ηθοποιός για να πρέπει να μάθω να αποστηθίζω λεζάντες».

Ο Ροναλντίνιο αναφέρθηκε και στην κριτική που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις που φέρεται ότι έκανε κατά του Σάμιουελ Ετό’ο: «Τα λόγια μου παρεξηγήθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση. Το πρόβλημα λύθηκε και είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ. Ολοι πρέπει να μαθαίνουμε από τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, αυτό έκανα κι εγώ. Η ομάδα είναι πιο ενωμένη από ποτέ».

Οσον αφορά στους στόχους του, παρά τα όσα έχει κατακτήσει, δεν δίστασε να πει ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη: «Η κατάκτηση ενός Μουντιάλ με τα χρώματα της Βραζιλίας ήταν παιδικό μου όνειρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Confederation Cup. Ομως, πιστεύω ότι τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου δεν τις έχω ζήσει ακόμη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου