ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο Ναός Αγίων Σοφίας, Βαρβάρας και Δαμασκηνού Ν.Ιωνίας

πανηγυρίζει-ο-ναός-αγίων-σοφίας-βαρβά-777677

Πανηγυρικά εορτάζει η Νέα Ιωνία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων της, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, των αθληφόρων, στον αφιερωμένο στη χάρη τους υπόγειο εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού, Βαρβάρας και Σοφίας στη Νέα Ιωνία, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος και αγιασμός έναρξης λειτουργίας του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ της Ενορίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνατίου. Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7 π.μ.:

Όρθρος και εν συνεχεία η Πανηγυρική θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει το θείο λόγο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαϊωάννου.

Στις 6 μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός.

Διεύθυνση Ιερού Ναού: Χρυσοστόμου Σμύρνης-Παρασκευοπούλου, Νέα Ιωνίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421060668, Αστική συγκοινωνία:No 2 και Νο 9.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου