ΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη των τοπικών βιβλιοπωλείων ζητά η παράταξη Εμποροι ενάντια στην κρίση

στήριξη-των-τοπικών-βιβλιοπωλείων-ζη-779614

Τη στήριξη των τοπικών βιβλιοπωλείων της γειτονιάς ζητά η παράταξη «Εμποροι ενάντια στην κρίση», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Τη σχολική λίστα αγοράστε την από τοπικά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς, όχι από τα πολυκαταστήματα», η έκκληση της παράταξης, που σε ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής Δημ. Κανελλής και μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής: «οι καταναλωτές δεν πρέπει να τσιμπήσουν σε αυτά τα διαφημιστικά τρικ και στην πλύση εγκεφάλου που τους επιβάλλεται τεχνηέντως. Πρέπει να σκεφτούν πραγματικά το συμφέρον τους! Η ελληνική οικογένεια και για τη σχολική λίστα πρέπει να επιλέξει να κάνει τις αγορές της από βιβλιοπωλεία της γειτονιάς και από την τοπική αγορά. Κι αυτό όχι γιατί έχει κάποια ηθική υποχρέωση, αλλά γιατί έτσι βγαίνει πραγματικά κερδισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Τα βιβλιοπωλεία, σε αντίθεση με άλλα “φθηνά” πολυκαταστήματα έχουν ποιοτικά προϊόντα που είναι πραγματικά ασφαλή για τα παιδιά. Σε αντίθεση με προϊόντα πολυκαταστημάτων που κάθε λίγο και λιγάκι αποσύρονται λόγω καταλληλότητας, προϊόντα που δεν είναι μιας χρήσης αλλά αντέχουν κι έτσι δεν χρειάζεται να πληρώνει κανείς ξανά και ξανά. Τα “φθηνά” προϊόντα των πολυκαταστημάτων τελικά κοστίζουν περισσότερο, γιατί χαλάνε κι έτσι πρέπει να ξαναγοραστούν.

Υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση, αφού οι τοπικοί καταστηματάρχες και εμποροϋπάλληλοι αντιμετωπίζουν με πραγματικό ενδιαφέρον τους καταναλωτές και θα προσπαθήσουν πραγματικά για το καλύτερο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου