ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμός στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου και συγχαρητήρια σε επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

αγιασμός-στο-1ο-επαλ-βόλου-και-συγχαρητ-779750

Ευχάριστη ημέρα σήμερα για το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου. Η αυλή του Σχολείου γέμισε και πάλι από μαθητές. Μετά τον Αγιασμό χαιρετισμό απηύθυνε ο π. Χαρίλαος εκ μέρους του Μητροπολίτη και ο Διευθυντής του Σχολείου εκ μέρους της Πολιτείας, των Καθηγητών και των Γονέων και Κηδεμόνων. Από το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ο Διευθυντής σχολίασε το λόγο του Αριστοτέλη «οι ρίζες της παιδείας είναι πικρές ενώ οι καρποί γλυκείς»

Στη συνέχεια συνεδρίασε ο Σύλλογος των Καθηγητών.

Στη συνεδρίαση, εκτός από τα τρέχοντα θέματα και τις ευχές για καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους, αποφασίστηκε να εκφραστούν δημοσίως συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου:

Αλιτσκόλη Ιωάννη-Αθανάσιο, Βούκατα Νικόλαο, Γεωργοπούλου Γεωργία, Θωμά Μιχαήλ Άγγελο, Κουραβέλα Φίλιππο, Λομσάτζε Αλέξανδρο, Μίλτο Δημήτριο, Μπασικετόπουλο Σταύρο, Νικολάου Ευάγγελο, Παπαδήμο Κων/νο, Σαρικάκη Ηλία-Ιωάννη, Τσομπάνογλου Ελένη, Φέκκα Αικατερίνη και Χρυσόπουλο Δημήτριο, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την ευχή να έχουν πάντα επιτυχίες και μια δημιουργική ακαδημαϊκή ζωή.

Υπενθυμίζεται σε μαθητές και γονείς ότι σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία η καταληκτική ημερομηνία για τις μετεγγραφές είναι 15η Οκτωβρίου.

Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να σπεύσουν και να κάνουν μετεγγραφή αν είναι δυνατόν και άμεσα, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην είναι δυνατόν να γίνει μετεγγραφή λόγω μη λειτουργίας τμήματος ή τομέα ή επειδή συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν επιπλέον πληροφορίες επισκεπτόμενοι το ίδιο χρονικό διάστημα το σχολείο, στη διεύθυνση Δεληγιώργη και Γαλλίας, τηλέφωνο 24210-30933

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου