ΤΟΠΙΚΑ

Ευχές Αχ. Μπέου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα χρονιά

ευχές-αχ-μπέου-σε-μαθητές-και-εκπαιδευ-779764

Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μαζί με τις ευχές μου θέλω να εκφράσω και τη συμπαράστασή μου στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες τους, που καλούνται να επιτελέσουν το τεράστιας σημασίας κοινωνικό και εθνικό έργο τους, μέσα στις γνωστές εξαιρετικά δυσμενείς συγκυρίες.

Οι συνεργάτες μου και εγώ, δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα προκειμένου να διευκολύνουμε την κορυφαία αυτή διαδικασία της εκπαίδευσης των παιδιών μας και θα είμαστε πάντα αρωγοί στην επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι κτιριακές υποδομές είχαν σχεδόν εγκαταλειφτεί και σε συνδυασμό με τον δραματικό περιορισμό των χρηματοδοτήσεων προς την Αυτοδιοίκηση, το έργο της συντήρησης των σχολικών κτιρίων είναι εξαιρετικό δύσκολο.

Παρά ταύτα εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε αναλάβει και με βάση τον προγραμματισμό μας, δίνουμε λύσεις όπου απαιτούνται κι αυτό είναι ορατό και στην εκπαιδευτική κοινότητα και στο σύνολο της κοινωνίας.

Και πάλι εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρόνια και να κυλήσει χωρίς απρόοπτα και δυσκολίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου