ΤΟΠΙΚΑ

Με δικό του περίπτερο στην 81η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας

με-δικό-του-περίπτερο-στην-81η-δεθ-το-επι-781910

Με σημαντική παρουσία θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, ενώ θα λάβουν μέρος εννέα τοπικές επιχειρήσεις.

Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου είναι συνολικά 60 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εννέα επιχειρήσεις από τη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα οι εξής: ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ (K INSURANCE) – ΤΣΑΓΚΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. – ΡΟΜΦΑΙΑΣ Ν. ΟΕ – kaselaki.gr – ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΗΛΙΟΥ – Β.ΣΠΟΡΑΔΩΝ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” – ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΕΨΑ.

Στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ θα παραβρεθούν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Σταυρίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Ζαχείλας και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Βούκουτος, ενώ θα προηγηθεί το πρωί η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, τις εργασίες της οποίας θα παρακολουθήσουν ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των τοπικών επιχειρήσεων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η επετειακή 81η ΔΕΘ συμπίπτει με τα 90 χρόνια από την ίδρυση του εκθεσιακού φορέα της χώρας και θεωρείται ως η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, ενώ την ίδια στιγμή οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές προέρχονται από 18 χώρες.

Τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία, η οποία είναι παρούσα στην έκθεση με πολλές επιχειρήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινά από αύριο σε ανώτατο επίπεδο το Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, που θα διερευνήσει τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών.

Με 13 θεματικά αφιερώματα και ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που καλύπτει κάθε επιθυμία και ηλικία, η 81η ΔΕΘ έχει θέσει ως προτεραιότητες την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια, αλλά και την διασκέδαση.

Την έκθεση θα επισκεφτεί αύριο o Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα την εγκαινιάσει στις 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου θα πραγματοποιήσει και την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου