ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις εγγραφής σε τρεις ειδικότητες στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου

αιτήσεις-εγγραφής-σε-τρεις-ειδικότητ-782872

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου με την πολύχρονη εμπειρία του έχει καταστεί ένας έμπειρος και αξιόπιστος φορέας εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στον Νομό Μαγνησίας.

Ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός, το αυστηρά επιλεγμένο μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες διδακτικό προσωπικό που διαθέτει την κατάλληλη επαγγελματική αλλά και επιστημονική επάρκεια στον τομέα του, η συνεχής επίβλεψη της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης από τους υπεύθυνους του ΙΕΚ αποτελούν εγγύηση για την απόκτηση ισχυρής γνωστικής επάρκειας που αποτελεί σημαντικό όπλο για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τη Διοίκηση του ΙΕΚ ΟΑΕΔ.

Επίσης, αναφέρεται ότι, το υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ που απορροφήθηκαν από την αγορά εργασίας αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση των παραπάνω.

Στο ΙΕΚ μπορούν να εγγραφούν κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Σ ή ΕΠΑ.Λ., ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

H φοίτηση στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ είναι δωρεάν.

Για το χειμερινό εξάμηνο του σχ. Έτους 2016 – 2017 το ΙΕΚ του ΟΑΕΔ θα δέχεται αιτήσεις υποψηφίων σπουδαστών για τις ειδικότητες.

1. Τεχνικός Μηχανικός Θερµικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου (α΄εξ.) Είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες

2. Βοηθός Βρεφονηπιοκόµων (α΄εξ.) Είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες

3. Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ (α΄εξ.) Είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά στα τηλέφωνα 24210 60744 & 24210 80766. Η διεύθυνση είναι: Αθηνών 64 (πεδίον Άρεως) – Βόλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου