ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές απόρων οικογενειών

δωρεάν-ενισχυτική-διδασκαλία-σε-μαθη-784421

Το πρώτο κουδούνι σύντομα θα χτυπήσει! Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το «Ορφανοτροφείο Βόλου», θα ανοίξει τις πόρτες του σε μαθητές απόρων οικογενειών, Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντάς τους δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, με την στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Βόλου. Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να διδάσκονται εντελώς δωρεάν και μαθήματα πληροφορικής, στους χώρους του ιδρύματος, από εθελοντές καθηγητές.

«Στις δύσκολες οικονομικά ημέρες του διανύουμε όλοι μας, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, όλοι μαζί στηρίζουμε το μέλλον μας, τα παιδιά μας, με κάθε τρόπο. Αλλάζοντας σελίδα… ήρθε η στιγμή που και το «Ορφανοτροφείο Βόλου» θα συμβάλλει με τον τρόπο του στη στήριξη των παιδιών, καθώς και εκείνα με την σειρά τους, το στηρίζουν όλα τα χρόνια λειτουργίας του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, όλοι μαζί θα ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, εύχονται από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις, καθώς και το τελευταίο εκκαθαριστικό τους σημείωμα, καθημερινά στην Γραμματεία του Ιδρύματος από Δευτέρα – Παρασκευή (11.00-14.00), έως τις 20/9/2016» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ορφανοτροφείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου