ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ Βόλου

συγκέντρωση-σχολικών-ειδών-στην-κεκπ-784504

Η νέα σχολική χρονιά 2016- 2017 είναι προ των πυλών και πολλά παιδιά θα ξεκινήσουν το σχολικό έτος με πολλές στερήσεις.

Μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα, οι εργαζόμενοι στην ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ Βόλου καλούν όσους έχουν το περιθώριο στο δικό τους προϋπολογισμό, να προσθέσουν, ό,τι μπορούν για τους μαθητές που το έχει ανάγκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Στην αγορά της γραφικής ύλης για το δικό σας παιδί, προσθέστε και ένα τετράδιο ή ένα μολύβι, μια γόμα ή μια ξύστρα, μια τσάντα κ.λ.π., υλικά τόσο μικρά, αλλά απολύτως απαραίτητα για τη σχολική χρονιά των παιδιών οικονομικά αδύναμων οικογενειών».

Τα είδη γραφικής ύλης θα συγκεντρώνονται στοΚτήριο της Διοίκησης της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. Προύσσης 22από αύριοΤετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, έως και τηνΠαρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες 8:00 – 16:00. Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείου Βόλου καθώς και στοΚοινωνικό Παντοπωλείογια να διανεμηθούν σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών ως προσφορά όλων των εργαζομένων της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. αλλά και των ευαισθητοποιημένων πολιτών του Δήμου Βόλου που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου