ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων ενημερώνει τα μέλη του για τις συντάξεις

ο-σύλλογος-πολιτικών-συνταξιούχων-εν-786010

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Μαγνησίας, σχετικά με τον χρόνο καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθώς επίσης και τα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που έχουν γνωστοποιηθεί, η πληρωμή των παραπάνω αναφερόμενων συντάξεων και μερισμάτων του Μ. Τ. Π. Υ. έχει ως εξής:

H καταβολή των κύριων συντάξεων καταβάλλεται από το δημόσιο στους συνταξιούχους την προτελευταία εργάσιμη μέρα του προηγούμενου μήνα.

Βάσει απόφασης του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, η καταβολή της επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑ πραγματοποιείται τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, με αρχή τις συντάξεις του μήνα Ιουλίου του 2016. Από το ΕΤΕΑ επομένως, πληρώθηκε η επικουρική σύνταξη χθες Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Η καταβολή μερισμάτων από το Μ. Τ. Π. Υ. πραγματοποιείται στο τέλος κάθε τριμήνου, με έναρξη του πρώτου τριμήνου από τον Απρίλιο του 2016. Ετσι η πληρωμή των μερισμάτων θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του τριμήνου Ιουλίου – Αυγούστου – Σεπτεμβρίου και στο τέλος του τριμήνου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Κυριακάτικη λειτουργία

Επίσης ανακοινώνεται στους συνταξιούχους ότι αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί αρτοκλασία υπέρ της υγείας όλων των συνταξιούχων, στον Ιερό Ναό Παναγίας στη Γορίτσα. Ο Σύλλογος προσκαλεί τους συνταξιούχους να παραστούν σε αυτή και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την Κυριακάτικη λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου